..og sådan startede et nyt kapitel i mit liv!

Torsdag den 20. juni 2019 klokken 10:15 dimitterede jeg fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med et overvældende resultat. Det var et vanvittigt øjeblik i mit liv og jeg tænker allerede tilbage på det og ønsker at jeg kunne få muligheden for at genopleve det.

Hele ugen op til var jeg dødnervøs. Jeg tror aldrig at jeg har mærket en eksamen, så mange dage før, men det havde selvfølgelig også været underligt, hvis jeg bare havde været totalt ovenpå. Heldigvis gik det over al forventning og vores sidste øjeblikke på den kedelige grå betonskole blev brugt i selskab med vores familier, der overrakte os de smukkeste blomsterbuketter, knipsede et hav af billeder og fejrede vores sejr med masser af skål. Det var helt perfekt. Følelsen var ubeskrivelig.

Efterfølgende var min familie og jeg ude og spise og sluttede (naturligvis) af med hjemmebag fra køkkenet på Blankavej. Jeg kunne ikke have været gladere.

Dagen efter gik turen til Odense hvor C forsvarede speciale og efterfølgende løb mig i møde med et ligeså stort smil, som jeg selv havde båret dagen før. Så var vi pludselig begge nyuddannede, færdige med fire og fem års hårdt arbejde og med hele livet foran os. Helt ubeskriveligt.

Weekenden forsvandt hurtigt. Sejren mærker vi stadigvæk men vi har fået sidste uges perfekte dage lidt på afstand og nyder nu minutterne i et lidt roligere tempo. Vi har sommerferie – i bund og grund – for på grund af Hawaii, skal vi ikke ud og lede efter arbejde, som mange af vores tidligere (det lyder jo stadig helt tosset) med-studerende gør lige nu. I stedet skal vi have styr på vores alternative visum-løsning, ambassadebesøg, nye lejere til lejligheden og alt det, der hører med. Der er sådan set masser af ting på to-do listen men for første gang er vi kun afhængige af os selv og jeg er pjattet med følelsen.

Jeg tror stadigvæk ikke at det helt er gået op for mig, at der i princippet ikke er noget vi skal forpligte os til før Hawaii. Det virker så surrealistisk at vi nu er der, hvor vi for bare få uger siden længtes efter at være. Og så måske også fordi vi begge kom ud på den anden side med så positive resultater. Det er alt sammen så overvældende.

“Uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole,” siger mit CV nu. Det er jo helt vildt! Jeg glæder mig til alt det, fremtiden bringer mig i dette nye kapitel af mit liv.

Kæmpe stort tillykke til alle jer dimittender, derude!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *