On the 15th day of Christmas

Jeg føler efterhånden at alle indlæg i øjeblikket indledes med mig, der kommer med en eller anden undskyldning for hvorfor jeg ikke har opdateret bloggen. Særligt her i december er det noget jeg har tænkt meget på. Faktisk har der den sidste uges tid været en helt usædvanlig grund til at jeg ikke har været på – og endda har haft bloggen skjult i et par dage. Det har ikke bare været vores ellers dominerende eksamensprojekt som jeg glæder mig noget så grusomt til at aflevere på onsdag, det har været noget helt andet, som jeg egentlig rigtig gerne vil dele med jer. Jeg er bare lige nødt til at vente lidt endnu…

I mellemtiden har samme årsag også været skyld i at mit julehumør næsten har været ikke-eksisterende, hvilket er totalt uvant for mig. Jeg elsker december og har nærmest brugt flere kræfter på at være ked af at jeg ikke har været i julehumør, end jeg har brugt kræfter på at forsøge at komme i stemning. Nu er det værste heldigvis ovre og jeg er begyndt at dyrke julen igen, præcis som jeg plejer med småkagebagning og julelys i hele hytten.

I dag var vi på Dyssegårdens Julemarked for at hente juletræ – noget, jeg tror går hen og bliver en tradition. Der er bare noget særligt over at bruge et par timer ude på sådan en juletræsmark og udvælge det helt rigtige træ. Efter juletræsbesøget stod menuen på hjemmelavede æbleskiver – mine allerførste (ikke bare i år, men nogensinde) – og de gik rent ind hos både C og de gamle.

Lige nu nyder vi synet af det smukke pyntede træ før vi smutter under dynen. I morgen venter en endnu mere særlig dag ?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *