Ønskeiværksætterprojektet // 2. Et betydningsfuldt møde + en lille afsløring

?Hvis du ikke har læst første indlæg i miniserien om mit Ønskeiværksætterprojekt kan du finde det lige her: Ønskeiværksætterprojektet // 1. Hvor kommer inspirationen fra?

Tingene har stået lidt stille med mit projekt siden sidst jeg inviterede jer indenfor i mine tanker og drømme. Først og fremmest er det fordi jeg simpelthen har været alt for presset. Jeg lå syg i hele påsken og brugte mine fridage på at ligge i sengen og have det rigtig kedeligt – hvor jeg jo ellers havde regnet med at jeg skulle i gang med en helt masse. Og så har jeg været i den lidt mere researchende fase inde i hovedet, hvor jeg har forsøgt at nå frem til om dette lille projekt overhovedet er muligt at realisere.

“Alt er jo muligt!” siger man – og det er også det mantra jeg helst vil leve mit liv efter, men at the end of the day må vi jo erkende at der som regel også er nogle praktiske og økonomiske omstændigheder, som man ikke bare kan lade som om man overser. Og det projekt jeg leger lidt med i disse dage er ikke noget projekt, der bare bliver til helt gratis. Derfor har jeg de sidste uger også gået rundt og været lidt bekymret for om jeg ville ende med at skulle droppe det…

I dag har jeg dog været til et rigtig betydningsfuldt møde! Det er et møde, der er blevet udskudt et par gange – hvilket kun har bidraget negativt til min utålmodighed og bekymring. Nu skulle det dog være og for at mødet kommer til at give mening for jer, vil jeg komme med en lille afsløring omkring mit projekt:

Det jeg arbejder på lige nu er nemlig et produkt! Et helt håndgribeligt, organisk og spiseligt produkt, som du kan pakke ud, dele med din kæreste eller proppe i munden helt selv med rigtig god samvittighed (det med samvittigheden er selvfølgelig noget pjat..) og det er et produkt, som man vel kan sige at jeg har udarbejdet igennem mange år. Et produkt, der faktisk betyder meget for mig fordi der ligger en historie og en masse gode stunder bag.

Mødet i dag var med et emballagefirma, som kom med nogle idéer til hvordan mit produkt kan præsenteres, såfremt det bliver en realitet. Og grunden til at mødet er så betydningsfuldt er fordi at jeg ved hvor stor konkurrence, der generelt er på fødevaremarkedet. Der bliver smidt nye produkter ud hele tiden, og selvom der ikke nødvendigvis er mange konkurrenter i samme kategori, som mit produkt, så kræver det stadigvæk noget helt særligt at få folk til at bruge deres penge på noget nyt og ikke bare på det de har for vane at putte i kurven.

Emballage betyder sindssygt meget og derfor ved jeg også, at hvis ikke jeg har økonomien til at vælge den helt rigtige indpakning og give mit produkt lige netop det look, jeg ønsker, så kommer projektet ikke til at blive til noget.

Heldigvis gik mødet rigtig fint og jeg fik talt godt med firmaets repræsentant, som viste mig et par forskellige muligheder som han nu vil udarbejde et tilbud ud fra. Jeg ved altså endnu ikke om det er noget, jeg får råd til… Af den årsag var jeg også lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle skrive dette indlæg. Jeg har dog besluttet at serien her både skal indeholde op- og nedture og går den ikke, så går den ikke.

Lige nu er der ikke andet for end at vente på at jeg får tilbuddet, så jeg kan vurdere om det er et go eller et no-go!

?Hvis du ikke har læst første indlæg i miniserien om mit Ønskeiværksætterprojekt kan du finde det lige her: Ønskeiværksætterprojektet // 1. Hvor kommer inspirationen fra?

Måske du også vil synes om:

4 comments

  1. Faldt lige over dit indlæg, og blev jo nød til også at læse Ønskeiværksætterprojekt. Synes det er så inspirende at du går efter noget som har brændt inden i dig, i så lang tid, glæder mig til at se udvikling og hvor det ender. Det er motiverende at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *