Ønskeiværksætterprojektet // 3. Tid til at sadle om

?Hvis du ikke har læst de andre indlæg i miniserien om mit Ønskeiværksætterprojekt kan du finde dem lige her: Ønskeiværksætterprojektet // 1. Hvor kommer inspirationen fra? Ønskeiværksætterprojektet // 2. Et betydningsfuldt møde + en lille afsløring

Det er efterhånden længe siden jeg har omtalt mit lille ønskeiværksætterprojekt. Det er skam ikke fordi jeg ikke har tænkt på det, men efter mit møde med emballagevirksomheden er jeg løbet ind i nogle forskellige udfordringer, som jeg ikke tror jeg har ressourcerne til at overkomme, lige nu.. Særligt to udfordringer, har gjort at jeg har sat lige netop dét projekt på hold og istedet har brugt lidt mere energi på nogle af mine mange andre små drømme.

Den ene udfordring handler om økonomi. Projektet omhandler – som jeg afslørede i sidste indlæg – fødevarer og til det skal man bruge en fandens masse emballage. Emballage, som både er dyrt i produktpris men også i lageromkostninger. Sidstnævnte ville jeg ikke komme udenom, med de få kvadratmeter, vi i forvejen bor på. Og nej, jeg havde ikke forventet at mit projekt ville være gratis. Jeg vidste godt at der ville være omkostninger og det er klart at vi ikke snakker om en formue. Jeg havde et super godt møde med en rigtig fin emballage-virksomhed og de sendte mig nogle rigtig fine priser. Jeg overvejede det i nogle uger og spurgte mig selv, om ikke det var det værd at investere den slags penge i projektet. Men så løb jeg ind i den anden og mere afgørende udfordring…

Efter mit økonomiske dilemma gik det pludselig op for mig, at der var en endnu større udfordring. Og nu må jeg komme med endnu en afsløring; mit projekt tager udgangspunkt i vaske ægte hjemmebag. Mit ønske var at kombinere smag, kvalitet og håndværk til købevenlige priser i et produkt, som jeg synes mangler lidt herhjemme i Danmark. Men i processen gik det op for mig, at for at bevare de tre elementer i produktet, ville jeg skulle gå på kompromis med holdbarheden og pludselig stod jeg med en vanskelighed, jeg ikke helt vidste om jeg skulle græde eller grine af. Hjemmebag uden alverdens tilsætningsstoffer og konserveringsmidler holder ikke på kvaliteten særlig længe. Løsningen ville være at jeg skulle producere on demand og det er ikke en løsning, der er særlig realistisk i et liv med fuldtidsstudie (som jeg er tilbage på lige om lidt), en kæreste, træning, regninger, der skal betales og bloggen her, som jeg helst ikke vil nedprioritere. Uanset hvor mange kreative argumenter jeg kom med i min indre diskussion, talte min fornuft mig på andre tanker og til sidst blev jeg enig med mig selv om at jeg skulle udsætte projektet…

Jeg kommer ikke til at droppe det. Det er stadigvæk en lille drøm for mig, men heldigvis har jeg – som jeg vidst nok har nævnt et par gange – tonsvis af drømme og jeg har masser af mod på at lægge mine kræfter i et nyt projekt, på trods af at dette ikke blev til noget i første omgang. Man lærer jo hele tiden, bliver klogere, udvikler sig i takt med alt andet og nu har jeg besluttet mig for at gå efter et projekt, som passer lidt bedre ind i mit liv lige nu.

Derfor har jeg heller ikke tænkt mig at droppe min lille indlægs-serie. Selvom jeg sadler om og går i krig med et nyt projekt, så bliver jeg ved med at skrive her og dele ud af processen. Ønskeiværksætterprojektet lever stadigvæk, men jeg har vendt en side og er gået i gang med et nyt kapitel og du er velkommen til at følge med!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *