Postkort fra Hawaii #2

Morgensurf på Waikiki Beach.

Klokken er 7:23. Solen er allerede oppe og får det blå vand udenfor vores vindue til at skinne helt fantastisk. Vi er stået op til weekend – også selvom det er fredag. Denne her uge har været den første uge, hvor alting har set ud som det kommer til fremover. Vi har begge arbejdet. C har været sent hjemme og vi har drømt om weekend. Hverdagen begynder at finde vej tilbage. Det er skønt, men på samme tid skal vi også lige vænne os til det. Før vi tog afsted, var der mange, der spurgte om vi ikke troede at det ville blive svært at arbejde på Hawaii. Svært fordi man hellere vil være udenfor, ligge på stranden og lege i bølgerne. Faktisk tror jeg at lige præcis dét er den bedste motivation til at arbejde fokuseret og intenst i døgnets første timer, for så at kunne komme ud og nyde det. Og så er der jo lige den fordel, at Hawaii er ligeså skøn i morgen og i overmorgen og dagen efter det. Vi stresser ikke over solskinsdagene på samme måde som i Danmark, her skinner solen hver eneste morgen.

C på vej til Waikiki Beach. // Frokost på Brew & Foam, hvor jeg har siddet og arbejdet.

Jeg har en del arbejde, hvilket jo er godt men jeg glæder mig sådan til, at jeg kan begynde at arbejde sammen med én af de amerikanske virksomheder, som jeg har haft talt med. Så sent som i forgår havde jeg en form for jobsamtale over telefonen, med én af de virksomheder, som jeg længe har prøvet at få fat i. Og i nat drømte jeg at jeg mod al forventning modtog min godkendte arbejdstilladelse. Desværre var det kun en drøm… jeg kommer nok til at vente en god portion tid endnu. Indtil da skal jeg løbe stærkt for at nå alle de tekster, mine kunder har bestilt.

Vi forsøger at finde vores hverdagsrutiner. Hvornår vi står op, hvad vi spiser til frokost, om jeg arbejder hjemme eller på en café, hvad vi skal bruge de sidste lyse timer på når C kommer hjem fra arbejde og hvordan vi skal gå weekenden i møde bedst muligt. Jeg forsøger ihærdigt at finde ud af hvordan jeg skal få lidt træning ind i billedet – ikke at vi ikke bevæger os i forvejen med svømmeture i havet, surfing, hiking og lange gåture fra A til B – men jeg vil virkelig gerne inkludere noget rigtig træning. Det ved jeg at min krop har brug for. Rutinerne skal nok komme med tiden, er jeg sikker på. Jeg er også sikker på, at der før eller siden kommer til at stå en surdej i vores køleskab.

Waimea Beach. // Street art i Hale’iwa. // Waimea Beach.

At være her hjælper bestemt ikke på listen over alle de ting, jeg gerne vil. Det er som om at én drøm, afføder flere drømme og pludselig står man midt i et hav af inspiration og tanker omkring hvad de næste par år skal bringe med sig. De timer jeg sidder herhjemme eller på en café, får mig til at drømme om alt det, jeg kunne få ud af mit år på Hawaii. Især karrieremæssigt drømmer jeg rigtig meget. Jeg får idéer, researcher muligheder, streamer lærerige webinarer og læser hvad jeg kan finde af brugbar viden. Freelance-tilværelsen giver mig en frihed til at bevæge mig i alle mulige retninger og det er nok i virkeligheden det, der stjæler det meste af den tid, hvor jeg egentlig havde tænkt mig at opdatere jer herinde. Det hele skal nok komme. Sammen med rutinerne.

Hawaiian Aroma Caffe – den smukkeste café, hvor jeg har siddet og arbejdet. // Morgentræning på den anden side af Ala Wai.

I dag besøger vi toppen af Diamond Head og senere står den på afslapning, aftensmad på stranden og fyrværkeri. Vores lørdag har vi ikke lagt de store planer for endnu. Måske en omgang morgensurf eller træning på den anden side af kanalen og så går turen nok til én af de afsidesliggende byer – buskortet skal vi nok få brugt, også denne weekend. Og søndag har vi planer om et lidt længere hike med nogle af de skønne mennesker vi har mødt igennem en veninde.

Jeg glæder mig. Ikke kun til weekenden, men faktisk til hver eneste dag. Det er da lidt særligt 💕

Før vi var ude og spise i sidste uge.Solnedgang på Ford Derussy Beach.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *