Q&A med mig selv

Jeg er ikke så god til de der selvhøjtidelige “Velkommen til min blog nu skal du høre min livshistorie”-indlæg, men alligevel bliver jeg nok nødt til at præsentere mig selv før eller siden. Derfor har jeg gjort det nemt for mig selv og fundet en masse random spørgsmål på nettet, som jeg selvfølgelig også har svaret på. God fornøjelse.

HVAD LAVER DU I ØJEBLIKKET OG HVORFOR? I øjeblikket er jeg i praktik hos en mindre virksomhed, som producerer lokal TV og større videoproduktioner. Det er jeg fordi at jeg læser TV- og Medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og som en del af uddannelsen skal vi være i praktik i halvandet år. Uddannelsen søgte jeg ind på, fordi jeg gerne vil arbejde med videoproduktion og medier og forhåbentlig gøre det til mit levebrød en dag.

HVORDAN ER EN PERFEKT LØRDAG FOR DIG? En lørdag hvor jeg ikke skal noget. Hvor C og jeg vågner i vores eget tempo, tænder for Go? Morgen DK (ja.. det elsker jeg faktisk) og ligger og putter imens vi stille og roligt bliver klar til dagen. Morgenmaden er hjemmebagte boller, som har stået i køleskabet og hævet natten over, så de bare lige skal i ovnen. Efter morgenmaden tuller jeg rundt i Cs t-shirt resten af formiddagen og lige før frokost er jeg et smut i fitness med en god veninde. Senere går C og jeg en tur udenfor ? hvor det IKKE regner eller blæser, og vi kigger på alle de fine huse vi ikke ville have noget imod at eje. Så laver vi lækker aftensmad ? røde bøffer, og ser nogle af vores yndlingsserier til vi er for trætte til at holde øjnene åbne.

HVAD ER DER ALTID I DIT KØLESKAB? Jeg ELSKER at handle, men jeg ville elske det endnu mere hvis ikke det var mine egne penge jeg købte ind for. Heldigt for mig, bor vi lige ved siden af Netto, så indkøb er hverken dyrt eller tidskrævende. Køleskabet er næsten altid fyldt, desværre lidt for ofte med ting vi aldrig får brugt helt såsom bananer ? som jeg har en forestilling om at jeg skal bruge i noget bagværk, men bare aldrig får gjort før de er næsten flydende (ad), æbler ? som vi spiser i vores skyr om morgenen men som desværre alt for ofte enten er smagsløse eller grynede og derfor ender med at blive udeladt, eller fromage frais som vi næsten kun bruger når vi får fajitas eller tortillas? Udover vores sørgelige left-overs buner køleskabet naturligvis også af lækre ting. Det indeholder ALTID mørk pålægchokolade ? hvis ikke, bliver det en grå morgen. Hamburgerryg (det spiser vi bare lidt for meget) og en eller anden form for snack med (igen) mørk chokolade. Derudover finder du næsten altid æg, grøn basilikum pesto, cherrytomater, juice, cola eller hyldeblomstsaft og masser af hvidløg og bagesmør.

HVAD ER DIN MEST UREALISTISKE DRØM I LIVET? Min mest urealistiske drøm i livet er nok den drøm, som handler om at jeg får den mest hjernedøde idé, der lynhurtigt bliver til en succesfuld virksomhed og som på rekordtid ændrer hele min hverdag, som jeg kender den nu og sender mig ud i den verden. Uden bekymringer, 8-16 job og umedgørlige forhindringer. Bare mig og C og så hele verden. Dengang jeg var lille, drømte jeg om at blive stoppet på gaden eller opdaget på ét af mine mange statistjobs og så blive fløjet til Hollywood hvor jeg så startede en vanvittig skuespilkarriere ? selvfølgelig alt imens jeg bevarede begge ben på jorden. Ift. Skuespillet er drømmen jo lidt en anden nu, men det er et gennemgående tema for mig at jeg gerne vil stikke af fra det hele og leve langt væk hjemmefra.

HVILKEN EVNE VILLE DU ØNSKE DU HAVDE? Der er to! Jeg elsker at fotografere og skyde videoer, men jeg er ikke særlig god til at sætte mig ind i alt det tekniske, der er nødvendigt for at indstille kameraet korrekt efter forholdene. Det ville jeg ønske at jeg var lidt mere nørdet til og jeg lover konstant mig selv at blive det. Den anden ting er, at jeg er virkelig dårlig til at interessere mig for random stuff. Det inkluderer også random people desværre.. HVIS jeg var bedre til at interessere mig for en masse random stuff, ville min almene viden være langt større end den er nu, for jeg er god til at huske og har altid klaret mig godt i skolen. Desuden ville jeg have et meget større netværk, men jeg er simpelthen ikke god til at lyde interesseret i dig, hvis ikke det du fortæller mig rammer lige der hvor mine interesseområder ligger. Smalltalk bliver hurtigt ret overfladisk for mig. Beklager, men jeg arbejder på det.

HVORDAN FANDT DU UD AF AT JULEMANDEN IKKE EKSISTERER? Jeg må ærligt sige at jeg inderst inde stadigvæk gerne vil tro på julemanden. Måske ikke i sådan fysisk forstand, men jeg føler lidt at når man først giver slip på idéen om julemanden, så giver man også slip på en stor del af julen. Jeg vil gerne holde fast i den følelse jeg havde i maven som barn når jeg vågnede om morgenen den 1. December og hvert eneste år, når jeg hører en eller anden tumpe sige ?jeg går ikke så meget op i julen,? føler jeg at den følelse i maven bliver udfordret. Men ja, det er klart at dengang jeg som teenager fandt en håndfuld af mine ?kære Julemand?-breve i min mors skuffe, blev jeg da en smule sørgmodig.

HVAD ER DIN STØRSTE FRYGT? Min største frygt da jeg var lille var at miste de mennesker jeg holder af. Det er selvfølgelig stadigvæk en stor frygt, men med tiden er jeg blevet bedre til at acceptere at folk ikke bliver hængende for evigt. Uanset om de forsvinder fra den fysiske verden eller om de bare forsvinder ud af dit liv. Jeg tror derfor at min største frygt, – spørger du mig nu, er at blive gammel og føle at jeg mangler at udleve en masse af mine drømme. Jeg er vildt bange for at gå glip af livet og alle de ting jeg gerne vil, fordi der også skal være plads til at tjene penge, begå fejl og have dårlige dage.

HVAD VIL DU GØRE BEDRE TIL NÆSTE ÅR? Der er vel altid mange ting man gerne vil gøre bedre, uanset om det drejer sig om næste uge eller næste år. Men i det nye år vil jeg gerne være bedre til at passe på mig selv. Jeg vil gerne være mindre stresset, mere glad og gøre mere plads til de ting, som jeg har en tendens til at skubbe til side. Det er ikke nogen ny dagsorden i mit liv, men næste år færdiggør jeg min praktik og begynder sidste halvdel af min uddannelse, så det er vigtigt for mig at nogle af tingene falder på plads.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *