Skal du ha’ en bod på Danmarks bedst besøgte loppemarked?

(Billedet er lånt fra Sbringser, Pixabay.com)

Så skal du op af sofaen!

Jeg har altid været helt tosset med at sælge ud på diverse loppemarkeder landet året. Selvom jeg tit er kommet hjem uden den helt store indtjening, så er der bare noget virkelig hyggeligt over at møde en masse nye mennesker og være en del af den stemning, man finder på de fleste større markeder.

Sidste år var jeg for første gang en del af Gentofte Loppemarked, som er Danmarks bedst besøgte loppemarked. Jeg var blevet tippet om markedet af en anden blogger og skyndte mig at booke en plads. Dengang var jeg desværre lidt sent ude og der var allerede fuldt på de fleste gode dage. Derfor får i også dette tip nu, så i kan nå at få en plads.

Jeg var nu alligevel heldig. Solen skinnede fra en blå himmel, pladsen bag Charlottenlund St. var pakket med mennesker fra før vi helt officielt åbnede markedet og jeg fik solgt for mere end jeg har gjort på noget andet marked! Faktisk endte jeg med at booke endnu en bod i efteråret fordi det gik så godt første gang, så derfor skal jeg helt sikkert også med i år.

De har netop i dag åbnet op for booking af stadepladser lige her!

Jeg booker mig ind 14. juli – ses vi ?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *