Slow mornings & weekendplaner

Godmorgen til jer!

I dag er jeg startet langsomt ud her til morgen med et par timer i sengen. I øjeblikket arbejder vi med vores praktikrapport på studiet, som er en eksamen, der skal afleveres på søndag. Den er rimelig vigtigt, da det er den, der afgør om vi består vores praktik eller ej, så siden i mandags er jeg stået tidligt op sammen med C og har været ekstremt produktiv og fokuseret fra 8-16. Jeg synes faktisk at opgaven har været svær og det tog mig lang tid at finde ud af hvad jeg ville skrive om og hvordan jeg lige skulle komme i gang. I onsdags kom jeg dog ind i et virkelig godt flow og fik skrevet hele min opgave! I går rettede jeg den så lidt til, skar lidt ned i ord og rettede referencer. Nu er jeg så der, hvor jeg har valgt at ligge den lidt på hylden for at fokusere på nogle andre og lidt mere spændende ting og det føles bare helt vildt dejligt!

I dag står den på træning, lidt arbejde og måske nogle praktiske gøremål. At jeg er blevet “færdig” med min opgave er en kæmpe lettelse, så selvom jeg har meget jeg skal nå, er jeg helt rolig. Derfor tager jeg mig også lige god tid her under dynen og nyder tanken om at lige om lidt starter den første weekend – siden C og jeg er flyttet ind her i vores nye hjem – hvor vi ikke har nogen som helst planer!!! Vi har ingen aftaler med venner eller familie, jeg har ikke en vanvittig bunke af arbejde, der venter og vi skal ikke bore nogen huller – er det ikke skønt?

Måske tager vi ind i byen og shopper lidt rundt, tager i biografen eller ud og spise. Eller også bliver vi under dynen og ser en god film – who knows.

Rigtig god weekend derude!

Måske du også vil synes om:

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *