Slut med decemberhi – årets første træning

I dag har jeg nydt min sidste feriedag med et par rigtig gode timer i fitnesscentret. Det var virkelig skønt at være tilbage efter en sløv december måned hvor familiehygge og småkagebagning har ligget lidt højere på prioritetslisten. Noget jeg i øvrigt synes er i orden lige i julemåneden, men indtil nytår og så går den altså heller ikke længere.

Træning betyder rigtig meget for min hverdag. Det giver mig overskud og ro i kroppen. Jeg bliver altid vildt hurtigt stresset når ikke jeg får trænet, så jeg prioriterer det højt – ofte højere end aftaler med veninder og byture, sådan er det bare. Heldigvis har jeg været rigtig god til at lokke forskellige veninder til at melde sig ind og komme med ned og træne. Nogle af dem gider en måned – andre er stadig med. Det er altid lidt sjovere at trodse regn og gråvejr for at smutte forbi centret hvis man er to.

I dag trænede jeg full body i lidt over to timer, så jeg regner med at være godt øm i morgen. Nu hvor jeg ikke skulle på arbejde inden, syntes jeg at den skulle have en ordentlig skalle! Det skal nok blive lidt hårdere at komme derned de sene aftener efter arbejde, men forhåbentlig er mine kommende rejser motivation nok til at jeg kommer afsted.. (Mere om mine rejser i et andet indlæg)

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *