Smil – det er fredag!

Måske har du bemærket at jeg ikke er så aktiv her på bloggen i øjeblikket. Det er ikke fordi jeg ikke har noget at dele med jer, det er simpelthen fordi jeg har prioriteret at være tilstede istedet for. Ugen har været vanvittig travl. Mit nye arbejde har fyldt en del – det samme har studiet hvor vi i går afleverede eksamensopgaven for semesterets første forløb. Desuden har jeg passet børn (mit andet arbejde), været ude med GO DREAM (mit tredje arbejde), set mine veninder og forberedt mig på at familien kommer til housewarming i morgen. Der har været knald på, men på den gode måde. Jeg er virkelig glad i øjeblikket… og det føles lidt mærkeligt at sige det sådan, men på grund af mit uheldige praktikforløb, er det længe siden at jeg har været oprigtig glad helt ind i sjælen. Hold k*** hvor føles det godt!

Glad og træt – for træt bliver man altså stadigvæk af at være på, også selvom man har optur. I dag har jeg været lidt i det praktiske hjørne efter jeg kom hjem fra studiet og om lidt skal jeg ned og hente vasketøjet og så kan jeg vidst godt sætte mig og slappe af. “Vasketøj på en fredag?” tænker du måske og det er helt okay. Men noget, der også er helt okay, er lige netop dét. Det med at gå ud og brage – det er sgu ikke lige noget, der frister i øjeblikket – så hellere nyde aftenen under et tæppe med en god film. Så kan weekenden bare komme an!

Rigtig god weekend!

English:

Smile – it’s Friday!

It’s kind of weird to say it like this – but I’m really happy at the moment. Things are going super well and I think the feeling of being happy seems so much greater after a long period of feeling down. It’s been such a long week and being on top of everything still makes me tired, right now it’s just a good tired. I’ve been super busy with my new job, my studies, seeing friends and getting ready for our housewarming this weekend. And now I’m all set for the weekend and ready to tuck myself under a blanket and enjoy a good movie tonight. For me, Friday rarely means party – it means smiling because school is two days away.

Have a lovely weekend!


Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *