Sneak peek fra #30days30girls30minutes photoshoot

Nogle af jer kender måske til Tine fra @blogbytineT og hendes mission med denne omgang af #nouw30daychallenge. Hvis ikke, så går det ud på at hun i løbet af udfordringen hiver 30 piger og kvinder ind i sit lille fotostudie, styler dem på under 30 minutter og skyder nogle fine billeder af dem. For knap en uge siden skulle hun udvælge sine 30 modeller ud fra hvad der viste sig at være rigtig mange ansøgninger og min mor og jeg var så heldige at være blandt dem, der skulle være en del af udfordringen!

I morges kørte vi derfor til Køge for at møde Tine og lege modeller for en lille times tid. Jeg havde tilmeldt mig selv, fordi jeg syntes at det kunne være sjovt at få taget nogle professionelle billeder og af hvad jeg havde set på Tines Instagram-profil, var hun jo klart den rette til at gøre det. Og så tilmeldte jeg min mor, fordi jeg synes at hun fortjener at føle sig smuk selvom at hun føler at alderen ånder hende i nakken. Og efter vores besøg i studiet er jeg virkelig glad for at vi fik den oplevelse sammen.

Vi havde en fantastisk hyggelig og sjov oplevelse med udfordringen. Tine er virkelig en sød kvinde, som formåede at få selv min mor (som ellers er virkelig kamerasky) til at smile foran kameraet. Jeg blev udfordret på min nysgerrighed og kontrol, da jeg sad med ryggen til spejlet imens Tine gjorde sit ypperste for at få mig til at shine og jeg må indrømme at da jeg så resultatet blev jeg virkelig overrasket. Jeg ville nok aldrig selv lægge den makeup eller sætte håret på den måde, men det var virkelig fedt at se hvor meget det gjorde på billederne og hvor stor en forandring man kan gennemgå på under en halv time.

Tiden fløj afsted og på trods af at vores dygtige stylist havde forberedt os på at hun måske kom til at koncentrere sig for meget til small-talk blev der alligevel hyggesnakket for fuld skrue. Det var alt i alt bare en rigtig god oplevelse og jeg glæder mig vildt meget til at se hvilke billeder Tine vælger ud til sit indlæg!

Indtil da, kan du hoppe forbi Tines blog og se nogle af de andre smukke kvinder og piger hun har haft besøg af.

Måske du også vil synes om:

2 comments

  1. Af hjertet tak for dine søde ord Malene og et endnu større tak fordi du og din fantastiske mor tog turen til Køge for at besøge mig. Det var i den grad en fornøjelse at møde jer og skønt at se, hvordan din mor slappede mere og mere af. I var begge bare SÅ gode (y)Glæder mig meget til at kunne vise jer resultatet. Ha en skøn aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *