Springer ud i noget nyt med bloggen!

Torsdage kan godt være virkelig træls at komme igennem… Når man allerede kvart over ni er sulten efter morgenmad nummer to og dagens mange opgaver bliver flere og flere, så er der altså laaaaaangt til weekend! Men dagene er blevet lysere og længere – har i lagt mærke til det? Det er virkelig lækkert at det ikke længere er bælgmørkt når jeg sætter mig i bussen efter arbejde. Selvom denne her uge har været virkelig sløv for mit vedkommende (min træningsmotivation har været svært dalende modsat mine søde cravings, som har været drastisk stigende…) så kan jeg mærke at det lige giver lidt ekstra energi og lidt ekstra smil på læberne. Nu glæder jeg mig altså til foråret! Jeg er overbevist om at dette forår vil bringe mig en masse nye muligheder.

I dag dumpede én af de dersens muligheder ind i min mailbox og jeg kan næsten ikke få armene ned! Der kommer nemlig til at ske noget nyt og rigtig spændende for Runawaychild.dk og jeg glæder mig til at fortælle jer alt om det.

Jeg vil ikke sige alt for meget endnu – der er lige nogle formaliteter, der skal falde på plads, men jeg kan fortælle så meget, at jeg er kommet i kontakt med en virksomhed, som jeg skal i gang med at samarbejde med om noget jeg er kæmpe fan af! Jeg ser utrolig meget frem til at komme i gang.

Før jeg afslører præcis hvad det går ud på, er der lige en samarbejdsaftale, der skal underskrives, men billederne fra én af de vildeste oplevelser i mit liv er et lille hint 🙂

Måske du også vil synes om:

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *