Tak for jul! – vi ses jo snart igen

Dagene bliver lysere – har i lagt mærke til det?

Jeg elsker jul. Men jeg elsker også når det hele er overstået og året langsomt ebber ud og vi får lov at starte på en frisk. Der er jo ikke noget magisk over natten fra den kommende mandag til tirsdagen efter hvor 2018 bliver til 2019, alligevel føles det som om vi får en ekstra chance. Som om alt det dårlige, der er sket i løbet af året bliver gemt lidt længere væk og vi istedet bliver hjulpet til kun at huske det gode. Det glæder jeg mig til. 2018 har været et år med rigtig mange nedture og jeg har rigtig store forventninger til 2019, men det er nu ikke dét, dette indlæg skal handle om.

Jeg har haft en dejlig jul med familie og gode gaver og rigtig meget rigtig lækker mad. Dagene er på samme tid fløjet afsted og forsvundet i et roligt tempo. Jeg har brugt en del dage i selskab med mig selv – for én gangs skyld – da C altid er i Oksbøl indtil den 26. december, og det har faktisk været rigtig dejligt at blive tvunget til at slappe af og lave ingenting. Selvom jeg havde planlagt at bruge en masse dage i fitness, har jeg alligevel talt mig selv fra det og istedet brugt meget tid under dynen. Det har jeg virkelig haft brug for.

Vinteren har vi endnu fornøjelsen af i et par måneder endnu, så selvom julepynten bliver pakket væk i dag, får lyskæder lov at hænge. På trods af at det bliver lysere og lysere dag for dag, indbyder mørket nu altså stadigvæk på hygge og jeg har stadigvæk et par fridage før eksamenen kalder.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *