Tilbage fra Oslo! – Hvilket indlæg vil du helst læse?

Så er jeg tilbage fra en fantastisk weekend med DFDS i Oslo! Jeg er fyldt op med overraskende mange gode oplevelser – turen overgik alle mine forventninger. Altså bortset fra vejret, men det er efterhånden en lidt sørgeligt selvfølge at vejret er gråt, kedeligt og vådt når C og jeg er på eventyr. Vi snakker om det, som er det en mindre rejse-curse, men jeg er sikker på at det nok skal vende før eller senere. Så ingen farvestrålende billeder med sommerlige outfits i denne omgang. Men på trods af det, er vi simpelthen bare blevet forkælet fra vi steg ombord på færgen og til vi stod af, og jeg er kommet tilbage med en følelse af, at de dersens “mini-cruises” er ret undervurderet. Vi var afsted på en blandet pakke hvor den første halvdel af turen var budgetvenlig og sidste halvdel var luksusudgaven, så vi fik prøvet to vidt forskellige verdener hvilket var ret interessant. Så nu begynder arbejdet med at sortere billeder, klippe en lille film sammen og skrive et par forskellige indlæg omkring oplevelsen.

Det indhold jeg laver til GO DREAM er aldrig helt det samme, som det jeg smider op her på bloggen, så jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre, hvilken del af eventyret i er mest interesseret i?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *