Tredoblet mit følgerantal på 30 dage! #Nouw30daychallenge

Bum bum. Så sluttede #nouw30daychallenge og vi kan alle ånde lettede op, – for er det egentlig ikke det vi gør? Puha hvor har det været en stor udfordring for mig på rigtig mange måder. Det har krævet tid, planlægning og til tider frustrationer – for hvad dælen gør man, når man SKAL udgive et indlæg om dagen men man har fået det forkerte ben ud af sengen, er stået på hovedet ned i sin morgenmad og arbejder så meget over at al energi og inspiration er blevet drænet fra kroppen?

Man klapper i hvert fald sig selv på skulderen nu hvor udfordringen er overstået og man har nået alle 30 indlæg! Yes I did it! selvom jeg må indrømme at jeg et par gange, var nervøs for at jeg ikke ville klare mig igennem alle dage. Det er jo ikke fordi det hårdt at blogge, men det er svært fordi man i løbet af sådan en udfordring her bliver utrolig bevidst om hvad man udgiver, hvornår man udgiver det og noget så flueknepperi-agtigt som hvordan man laver en titel, der får folk til at klikke sig ind.

Men jeg er til gengæld rigtig glad for at jeg tog udfordringen op. Ikke på grund af konkurrenceelementet overhovedet, men fordi det har gjort mig klogere på en masse ting omkring min egen måde at blogge på og fordi det har udfordret mig på nogle ting, som jeg ellers virkelig har svært ved – eksempelvis det med at promovere sig selv.

Hold kæft jeg synes det er svært! Det er slet ikke mig, det der “se mig hør mig læs lige min blog,” (det fortæller jeg mere om senere i et andet indlæg) men i løbet af den sidste måned har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, hvis man gerne vil bruge sin blog til lidt mere end bare en “dagbog”. Og det vil jeg gerne. Det er ikke mit mål at skulle være nogen stjerneblogger, men jeg elsker at skrive, så hvorfor ikke gøre et forsøg på at få noget mere ud af de ting jeg alligevel skriver? Jeg har derfor forsøgt at blive bedre til at dele mine indlæg på mine forskellige platforme, selvom jeg synes det er grænseoverskridende. Til gengæld har jeg også kunne mærke hvor glad jeg er blevet hver gang jeg har fået en kommentar fra en læser og når jeg har set mine statistikker ryge i vejret. Det er nok også det indblik, der gør at jeg har syntes denne udfordring har været virkelig interessant.

Lidt mere specifikt har jeg fået en masse nye følgere og oplevet en del mere trafik på min blog den sidste måneds tid. Jeg er nok stadigvæk lidt svækket af at jeg er dårlig til at “annoncere” mine indlæg, når de kommer ud, men det arbejder jeg på. Og så har jeg jo fået nogle samarbejdsaftaler på benene! Noget jeg faktisk slet ikke havde regnet med i løbet af denne her challenge. Men jeg er ovenud begejstret og føler virkelig at det er en ekstra motivation til at fortsætte og blive endnu mere aktiv herinde.

Nedenfor kan i se mine statistik til sammenligning

Måneden op til #nouw30daychallenge:

#nouw30daychallenge måneden:

Jeg ved godt at der er mange, der har fire-fem gange så mange unikke besøgende, sidevisninger osv. som jeg. Men jeg synes nu alligevel at det er ret cool at jeg har tredoblet mit følgerantal og er gået fra 14 til 60 kommentarer. For mig er det et tydeligt tegn på at jeg har øget engagementet på min blog og det kan jeg selvfølgelig takke jer læsere for. For det er jo JER, der synes at min blog er værd at besøge og at mine indlæg fortjener nogle kommentarer. Så tusind tak for det!

Noget i dog ikke kan se, men som jeg også er rigtig stolt og glad over, det er at jeg er gået fra at have 121 unikke besøgende i hele den periode jeg bloggede sidste år (3 mdr.) til at have 354 unikke besøgende blot på dette års snart to måneder! Det har selvfølgelig ikke kun noget med udfordringen at gøre, men hurra for det alligevel!

Når jeg gør det hele op her to dage efter at udfordringen sluttede, så er det jeg har fået ud af udfordringen…

…at jeg er blevet mere bevidst omkring hvornår jeg poster mine indlæg og hvordan jeg kan bruge mine andre platforme til, at trække læsere ind på siden.

…at jeg er blevet mere engageret i forhold til mine læsere. Jeg elsker når nogen giver sig tid til at skrive en kommentar, hvadenten det er ris eller ros og jeg tager mig gerne god tid til at svare på dem. Jeg har fået øjnene op for hvor hyggeligt det faktisk er, at nogen læser ens blog – hvor jeg før egentlig mest bare skrev for mig selv.

…at jeg har fundet ud af hvilke fremtidige indlæg jeg gerne vil lave og hvorfor. Jeg er blevet mere bevidst omkring hvilke indlæg jeg selv føler mest for og hvad jeg selv nyder at læse fra de forskellige bloggere.

…at min følgerklub er blevet tredoblet!! Tak tak tak til alle jer, der læser med. Det betyder virkelig meget for mig at se at nogen synes det jeg laver er interessant.

…at jeg har fået stablet nogle samarbejdsaftaler på benene hvilket jeg er sindsygt begejstret for!

…at jeg er blevet (lidt) bedre til at promovere mig selv og ikke være bange for at fortælle andre, at jeg har en blog.

Måske du også vil synes om:

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *