Turen går til…✈️

Min planlægning har været lidt off i denne her uge. Jeg har desværre ligget syg og måske forlænget min helingstid lidt fordi jeg hver dag er stået tidlig op for at gøre mig klar til studiet, for så at indse at jeg har været for sløj til at komme afsted alligevel. Nogle gange skal man bare give sig selv lov til at blive i sengen og få sovet igennem. Jeg tror og håber på at jeg nu for alvor på 4. dagen er i bedring, men det kan også kun gå for langsomt – på fredag tager jeg nemlig afsted på et lille mini-visit til vores svenska naboland! 🇸🇪

(Billederne er lånt fra Pixabay.com, med Pixabay License)

Jeg skal besøge min spanske veninde Deva, som jeg kender helt tilbage fra mit ophold i Los Angeles. Deva er sidenhen flyttet fra Spanien til Stockholm, så det bliver på lidt køligere og mindre eksotiske veje at vi efter lang tid endelig skal ses igen. Der er en håndfuld fra dengang jeg boede i LA, som jeg stadigvæk taler med og selvom vi sjældent ser hinanden, betyder det meget for mig når det endelig kan lade sig gøre. Ind imellem er det her i København, men andre gange er det mig, der må på tur.

Deva og jeg har ikke rigtig lagt en plan for weekenden, men jeg har et par ting i tankerne, jeg håber vi kan nå. Men først og fremmest har vi en masse catching up to do og så må vi se hvad der bliver tid til. Jeg vil naturligvis forsøge at holde jer opdateret på Instagram 🤳

Jeg håber på godt vejr, god mad og nogle smukke gåture.

Hvis i har nogle gode tips til den svenske hovedstad tager jeg imod med kyshånd!

Rigtig god weekend ❤️

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *