V-date hos Beiers World of Chocolate

På Valentines Day hentede C mig efter arbejde og inviterede mig i biffen. Før vores film startede havde vi lidt over halvanden time vi skulle have til at gå, men det viste sig at være helt perfekt med lidt ekstra tid. For skråt overfor Palads – i de nye Axel Towers – har Peter Beier (chokoladekongen) åbnet en overdårlig butik med alt for meget af det jeg har svært ved at holde fingrene fra. Og her fik tiden hurtigt ben at gå på!

Det var faktisk min kollega, som havde fortalt mig at han havde været derinde med sin kone, ellers havde jeg ikke anet at den lå der (jeg er den slags Københavner, som sjældent bevæger mig i indre København) men jeg er allerede kæmpe fan. Ikke bare af butikken, som bugner af chokolade men også af deres World of Chocolate koncept. Har i hørt om det?

Med World of Chocolate kan man købe en lille tin-æske fyldt med chokolade. Æsken er super fin og chokoladen er bitte små chokoladepastiller formet som kakaobønner – en perfekt lille nips når sukkertrangen melder sig. Men nu kommer det bedste af det hele: du kan nemlig få fyldt din lille æske op, når du har tømt den for chokolade! Fantastisk, I know, jeg kan heller ikke få armene ned.

Nu tænker du måske “okay, det er chokolade i en æske… no big deal,” men Beiers koncept er simpelthen så tjekket at man næsten ikke kan forstå at der er tale om chokolade. De lækre kakaobønneformede pastiller kan du nemlig få i hele 21 forskellige varianter fra lande i hele verden. Hver variant har sin egen smagsprofil hvor du kan se hvor sød, bitter, sur eller kakaoagtig den er og jeg skal komme efter dig. På den måde kan du finde lige netop den chokolade, der passer bedst til dine smagsløg og i øvrigt få prøvet en masse forskellige af. For en chokoladeelsker som jeg, kan det næsten ikke blive bedre. Æsken koster en 50’er og re-fill ligger vist på nogle og 30 kroner.

Peter Beier-butikken i Axel Towers har desuden en lounge, hvor du kan få en kop virkelig lækker varm chokolade lavet på netop World of Chocolate varianterne – så ja, du kan vælge mellem 21 forskellige slags varm chokolade. Held og lykke med det!

Jeg anbefaler Hispaniola 70% til varm chokolade og Madagascar 67% som pastiller.

Måske du også vil synes om:

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *