Valentines for den kærestekedelige & singledamen

(alle billeder i nedenstående collager er lånt fra Pinterest)

Valentines Day nærmer sig med rygende fart – kun fem dage tilbage! Og nej, det er ikke fordi at jeg går helt vildt meget op i kærlighedshøjtiden, men generelt så synes jeg bare at alle slags “højtider” bør fejres. I virkeligheden ser jeg bare alle højtider som en anledning til at lave noget ekstra hyggeligt, spise ekstra godt eller stable et eller andet arrangement på benene. V-day, Sankt Hans, Pinsedag – you name it! Jeg tager dem alle sammen til mig.

Men hvad skal man så lave på sådan en lyserød kærlighedsdag? Og hvad nu hvis man ikke har fundet drømmemanden eller -kvinden?

Der er delte meninger om hvorvidt dagen overhovedet bør fejres, og man kan ikke se sig fri fra at have minimum én i sin omgangskreds som virkelig bare HADER alt hvad der har med Valentin at gøre. Men jeg ser ingen grund til at hade en dag, der blot er til for at nyde kærligheden lidt ekstra – OGSÅ selvom du er single – der er jo mange former for kærlighed (til din bedste ven, din hund, dine forældre, din tvillingesøster eller til et idol du ofte savler over).

Mangler du inspiration til hvad du kan finde på kommer her et par forslag:

Til den kærestekedelige

? Tag på et sjovt kursus sammen! Måske har du altid drømt om at lære at lave flødeboller eller måske vil du vildt gerne kende hemmeligheden bag ægte italiensk pasta. Uanset hvad, så har København (og resten af Danmark for den sags skyld) en masse forskellige kurser at byde på – alt fra madlavning til croquis tegning. Så tag hinanden i hånden og lær noget nyt.

? Spis en tre-retters menu. Ikke fordi det bare SKAL være vildt ekslusivt eller noget, men fordi en tre-retters menu tvinger os til at sidde overfor hinanden og nyde øjeblikket liiige lidt længere end ved et almindeligt måltid. Når hverdagen er travl kan aftensmaden være hurtigt overstået og hvis du og din kæreste oveni også er gode til at have hver jeres planer, er det super rart at få lidt ekstra tid sammen omkring en dejlig middag.

? Overrask hinanden – fordi det altså bare er en sikker vinder hver gang! Om det så er med røde roser, et personligt brev eller en besked om hvad i skal lave, så er det altid fantastisk at blive overrasket af en man elsker. Det viser at der ligger nogle tanker og noget initiativ bag og det kan vi jo rigtig godt lide.

? Mød din kæreste når i har fri fra arbejde og find på noget at lave helt spontant. I kan sige til jer selv at i maksimum må være et kvarter om at beslutte hvad i skal, og at i skal kunne komme til det på under en halv time. Nogle gange virker kreativiteten bedre under pres end når man har flere uger til at beslutte sig for hvad man skal.

? Lav klassikeren og tag i biografen og del en kæmpe stor popcorn. I skal selvfølgelig booke sofasæderne bagerst så i uforstyrret kan kysse hver gang muligheden byder sig (hele tiden selvfølgelig) og så kan i efterfølgende følges hjem hånd i hånd og ligge i ske hele den lange nat. Hurra for kærligheden!

Til singledamen

? Ring til dine allerbedste singleveninder og inviter dem alle sammen ud på drinks. Så kan i snakke lidt om hvor mange fordele der egentlig er ved at være single – imens i selvfølgelig kigger på de ledige mænd i baren, som sjovt nok heller ikke har en V-day date.

? Pak dig selv godt ned under dynen og sæt din favoritserie på. Lav en kæmpe skål popcorn og hyg dig med tanken om at du ikke behøver at dele hverken popcorn eller remote med nogen. Ingen skal bestemme hvilken serie du skal se, ingen skal bestemme hvor mange afsnit og du har hele dynen for dig selv – ja tak!

? Forkæl dig selv! Tag en tur på Strøget (hvis du er vild med mennesker) og shop lidt lækkert med hjem til dig selv, eller tag ind og få en god omgang massage. Hvis du er single, behøver du ikke bekymre dig om at skulle bruge penge på andre end dig selv, så det fiktive overskud kan du jo passende bruge på Valentines Day.

? Hvis du er én af dem, der er virkelig træt af at være single – måske fordi din mor plager om at få børnebørn eller måske har alle dine veninder netop inviteret dig til deres bryllupper – så brug V-day på at gå all in på at have “kærlighedssorger”. Sæt en rigtig vrælefilm på (f.eks. Titanic) og køb en bøtte Ben&Jerrys og få så alle følelserne ud før midnat. Så er du klar til at være strong independent woman dagen efter!

?Gør noget for andre. Du behøver ikke en kæreste for at have én at forkæle på Valentines Day. Måske har du en god ven, som har brug for lidt opmuntring eller en sød mormor du ikke har set længe. I hvert fald, så kan du bruge dagen på at aflægge dem et visit med en nybagt hjerteformet kage eller bare til et glas vin.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *