Vi har fået lejlighed! – Her er billederne

Hvis du læste indlægget om store forandringer i sidste uge har du måske gættet at det handler om flytning og lejlighed. Der er nemlig sket det at C og jeg har fået lejlighed og flytter fra 1. august i år!! Jeg har været skrevet op i en andelsforening i Valby hvor jeg er vokset op og nu er det endelig blevet vores tur, til at få en lejlighed derovre. For bare et halvt år siden var det ikke en del af planen at vi skulle flytte allerede i år. Jeg har boet i min fine 1-værelses lejlighed i godt og vel 3,5 år og jeg kunne sagtens være blevet boende lang tid endnu. Og da C flyttede ind sidste sommer var det også planen at vi skulle blive her i nogle år og lave en god opsparing. I vinters fandt vi dog ud af at de drømme vi har for fremtiden, bedre kan lade sig gøre hvis vi flytter nu.

Når det så er sagt, så glæder jeg mig virkelig virkelig meget! Lejligheden vi får et en gammel Københavner-lejlighed på 51 kvm. med fine trægulve, store vinduer, mursten på væggene og så ligger det i et fantastisk skønt område. Jeg er jo selv vokset op i den del af Valby, så derfor er jeg selvfølgelig utrolig glad for at C er kommet til at synes ligeså godt om den, som jeg selv.

Vi overtager lejligheden 1. juli og så skal vi ellers i fuld gang med at istandsætte. Den skal have en ordentlig omgang, da hende, der boede der før ikke selv har gjort noget i 10 år. Lejligheden kommer derfor også til at fylde en del her på bloggen og jeg vil forsøge så vidt muligt at invitere jer indenfor i istandsættelsesprocessen!

Rigtig god weekend derude ?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *