What’s keeping me in bed

Påskeferien er allerede (i hvert fald for mit vedkommende) på sin tredje dag og jeg har ikke nået halvdelen af de ting, jeg gerne ville nå. Jeg har nemlig lagt mig syg og har hostet glasskår og kæmpet med halsen siden i torsdags. Det er så typisk mig at lægge mig syg når jeg endelig har fri og jeg tror faktisk kun, der er få ting, som er værre end at være syg på fridage. Borgerkrig, hungersnød, restskat og lunken lagkage er selvfølgelig værre men altså…

På grund af sygdom har mine fridage derfor stået på dynetid og camillathe – heldigvis i selskab med C, som plejer mig så godt han kan. Og det er selvfølgelig også dejligt nok at lave “ingenting,” men jeg er utrolig dårlig til det og bliver rigtig hurtigt rastløs, når jeg ved hvor mange ting jeg egentlig havde på min agenda. Jeg har nu heller ikke kunne holde mig helt i sengen. Forleden fik jeg slæbt mig selv ned i fitnesscentret og så har jeg gjort mit bedste for at forkæle mig selv med lækkerier og rigtig mange C-vitaminer. Forhåbentlig sætter al den gode indsats ind i løbet af natten så jeg kan få noget produktivt ud af dagen i morgen.

Hvad er jeres bedste råd mod rastløshed når helbredet er nede?

Måske du også vil synes om:

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *